Toate joburile

Cautam bona pentru bebe de 4 luni - Constanta publicat pe 20.01.2020

expira in 38 zile

Angajez bona pentru bebe de 4 luni cu program de 10 ore/ zi intrr 7.30 si 17.30 de luni pana vineri. Am domiciliul in loc Cumpana, jud. Constanta Caut o persoana serioasa, blanda, care are experienta cu copii mici

Tipul postului: Intern; Job permanent: Da; Localitatea: Constanta

Angajez bona sector 6, Bucuresti - Bucuresti publicat pe 19.01.2020

expira in 588 zile

Caut bona care sa ne ajute cu cel mic in varsta de 2,5 ani. Ne dorim o persoana calma, prietenoasa, iubitoare de copii, rabdatoare care sa faca parte din familie. Un plus pentru persoana care a mai lucrat cu copii. Programul este L-V 09-17. Dorim persoana nefumatoare. Locuim in Militari (Piata Gorjului)

Tipul postului: Extern; Job permanent: Da; Localitatea: Bucuresti

Caut bona - Slobozia publicat pe 09.01.2020

expira in 39 zile

Caut bona copil 2 ani, băiat. Mai multe detalii la telefon

Tipul postului: Intern; Job permanent: Da; Localitatea: Slobozia

Cautam bona - Cluj-Napoca publicat pe 06.01.2020

expira in 2 zile

Cautam o persoana serioasa, experimentata in ceea ce priveste cresterea si ingrijirea copiilor pentru a-l supravehea pe micutul nostru in varsta de 1 an si jumatate, o parte din zi (4-5h).

Tipul postului: Intern; Job permanent: Da; Localitatea: Cluj-Napoca

Angajez Bona - Constanta publicat pe 28.12.2019

expira in 9 zile

Angajez bona program prelungit (12 h), condiții foarte bune de munca. ROG SERIOZITATE!!!

Tipul postului: Intern; Job permanent: Da; Localitatea: Constanta

Caut bona cu experiență pentru supraveghere copil in varsta de 2 ani - Gheboieni publicat pe 26.12.2019

expira in 9 zile

Caut bona pentru ingrijirea si supravegherea la domiciul a unui copil in varsta de 2 ani. Programul este in medie de 5 ore pe zi, trei zile dimineata si doua zile dupa amiaza, pana la începutul lunii iulie. Caut o persoana calma, înțelegătoare si empatica. Persoanele interesate ma pot contacta la numarul 0721708307. Locuiesc in Gheboieni, Dâmbovița la aproximativ 15 km de Târgoviște

Tipul postului: Extern; Job permanent: Da; Localitatea: Gheboieni

Caut bona cu program de 6/8h, zilnic - Cluj-Napoca publicat pe 19.12.2019

expira in 10 zile

Caut bona cu program de 6/8 h pe zi. Programul este de la ora 8 pana la 14 sau 16, zilnic in zona Marasti. Cautam o doamna serioasa, energica si simpatica.

Tipul postului: Extern; Job permanent: Da; Localitatea: Cluj-Napoca

Îngrijire mama - Pitesti publicat pe 25.11.2019

expira in 313 zile

Caut persoana serioasă,pentru îngrijirea unei doamne de 67 ani,județul argeș în localitatea Rociu,la casa cu toate condițiile.Este mobilă dardupa accidentul avut trauma în familie are nevoie de ajutor.

Tipul postului: Intern; Job permanent: Da; Localitatea: Pitesti

BONĂ + AJUTOR ÎN CASĂ pentru o familie cu 2 copii - Sibiu publicat pe 20.11.2019

expira in 38 zile

Persoana ideală pentru această poziţie este o femeie care ne poate ajuta cu toate treburile casei, de la copii, la curăţenie şi gătit, adică ce este de făcut în orice casă. Programul este de la 9 dimineaţa, până dupămasa la 17-18. Liber în weekenduri şi de sărbători, iar atunci când este nevoie suntem flexibili cu programul. Suntem o familie tânără cu un băieţel de 2 ani şi încă unul pe drum :) Activităţile zilnice sunt legate pe de o parte de creşterea copiilor, îngrijirea lor, hrănire, ieşit în parc, jocuri, iar pe de altă parte gătit, curăţenie, spălat haine, mers la cumpărături sau alte comisioane atunci când este nevoie. În acest timp eu, mama, voi fi acasă cu voi si bebeluşul. Oferim o remuneraţie de 2000 lei/lună + maşina pe timpul programului + masa asigurată alături de noi. Locuim în zona cartierul Turnişor, accesibil cu mijloacele de transport în comun. Persoana pe care o căutăm este necesar să aiba experienţa cu copiii, să îi placă să îşi petreacă timpul cu ei, să se joace cu ei. Să ştie să îngrijească bebeluşi pentru că uneori va fi nevoie să rămână şi cu cel mic. Să îi placă să păstreze un spaţiu ordonat şi curat în jurul său pentru că va menţine curăţenia în casa noastră, va spăla/calca haine şi le va pune la loc, va găti pentru noi şi, mai presus de toate, este o personalitate plăcută, corectă, de încredere, sociabilă, optimistă cu care ne va face plăcere să împărţim spaţiul şi timpul. Dacă crezi că te potriveşti descrierii şi ţi-ar face plăcere să lucrezi alături de noi, te invităm să ne cunoaştem la telefon: 0756821992

Tipul postului: Intern; Job permanent: Da; Localitatea: Sibiu

Cautam bona - Arad publicat pe 18.11.2019

expira in 38 zile

Buna, Cautam bona,timp de 4 ore pe zi,pentru 2-3 zile pe saptamana,in functie de saptamana. Avem 2 copii,unul de 2 ani si 2 luni si unul de 5 luni,si am avea nevoie ca de 2-3 ori pe saptamana de cineva care sa o ajute pe sotie cu copiii,de dimineata de la ora 9-10 pana in jur de ora 13,cand e programul de somn. Pentru mai multe detalii,pentru persoanele interesate,putem discuta la telefon. Multumesc.

Tipul postului: Intern; Job permanent: Nu; Localitatea: Arad

Cautam Bona - Brasov publicat pe 17.11.2019

expira in 348 zile

Familie de medici, cautam o bona full-time 7:45-17:30, pentru o fetita de 2 ani, in Brasov, zona Bartolomeu. Ne dorim o persoana agreabila, educata, cu respect si dragoste pentru copii. Pentru detalii suplimentare adresati-va, va rugam, la urmatoarea adresa de e-mail: hernekd@gmail.com Salariu atragator cu posibilitate de majorare in functie de compatibilitate si performante.

Tipul postului: Extern; Job permanent: Da; Localitatea: Brasov

Caut persoană (femeie) pentru îngrijirea unei bătrâne la domiciliu - Piatra-Neamt publicat pe 01.11.2019

expira in 344 zile

Caut persoană (femeie) pt îngrijirea permanenta a unei bătrâne de 88 de ani, la domiciliu (Piatra-Neamț, zona Centru).

Tipul postului: Intern; Job permanent: Da; Localitatea: Piatra-Neamt

parteneri

Agentie babysitting
www.bonamia.ro

Agentia Bona Mia - profesionalism
- personal atent selecatat.
Cursuri administrator
www.administrator-bucuresti.ro

Cursuri de calificare pentru
administrator de condominiu
Ingrijire batrani la domiciliu
www.seniorcare.ro/

Personal cu experienta in
ingrijirea persoanelor varstnice.
Menajera Bucuresti
www.bonamia.ro/
Apeleaza la o agentie specializata
Recrutare profesionista.
Administrare imobile
www.bonclean.ro/

Administrare spatii rezidentiale
Specialisti in intretinere si administrare.

Servicii de admininistrare si curatenie Ingrijire batrani la domiciliu Pensiuni, hoteluri, apartamente Cursuri administrator blocInstalator, electrician, zugravAdministrare bloc - imobile Agentie babysitting