Toate joburile

Caut bona pentru 3 fetite virsta 1,3,4 ani. - Brasov publicat pe 15.01.2019

expira in 2 zile

Caut bona pentru 3 fetite in Brasov sa cunoasca limba engleza program full time sau part time, responsabila,atenta cu copii, sa cunoasca normele de securitate de fiecare zi si in caz de urgenta, responsabila, comunicabila, open minded.

Tipul postului: Intern; Job permanent: Da; Localitatea: Brasov

Oferta angajare - Buzau publicat pe 14.01.2019

expira in 132 zile

Doresc sa angajez persoana calificata, femeie, pentru ingrijire doamna operata coloana cu dizabilitate motorie. Calificarea poate fi prin cursuri specifice sau activitate in spitale/camine. Programul de lucru este de 10 ore/zi in cursul saptamanii. Ofer salariu foarte bun.

Tipul postului: Extern; Job permanent: Da; Localitatea: Buzau

Bona pentru 2 copii - Brasov publicat pe 14.01.2019

expira in 11 zile

AMAKRON HR LEASING, firma de recrutare, cautam pentru o familie din Brasov: BONA Cerinte: - Experienta in domeniu - Persoana calma, atenta, receptiva la nevoia copilului - Disponibila pentu un program flexibil • Va asteptam CV-ul la adresa de mail: recrutare[around]amakron.com • Relatii la telefon 0268420820. *Prin transmiterea si/sau completarea datelor cu caracter personal, va dati acordul expres ca acestea sa fie folosite in vederea identificarii unui loc de munca.

Tipul postului: Intern; Job permanent: Da; Localitatea: Brasov

Caut bona serioasa - Galati publicat pe 13.01.2019

expira in 11 zile

Caut bona, program flexibil. Prefer persoane cu experienta Salariu motivant 0735565411

Tipul postului: Intern; Job permanent: Da; Localitatea: Galati

Menaj 3 zile pe sapt. sect.2- Doamna Ghica - Bucuresti publicat pe 10.01.2019

expira in 21 zile

Familie fara copii, angajam menajera 3 zile/sapt. pt. vila in Sector 2; curatenie casa si curte, spalat, calcat rufe, gatit;; detalii la 0746 104 979; Salariu 1600-1800 lei/luna; Cautam pentru angajament pe termen lung, persoana corecta, de incredere, harnica si eficienta, cu tact si discretie, cu experienta de menaj in vila, atenta cu ingrijirea plantelor din casa si gradina; obligatoriu sa prezinte recomandarile de la loculrile anterioare de munca, adeverinta medicala si cazier; Program de lucru: Luni- Miercuri-Vineri intre orele: 9-17:00;

Tipul postului: Intern; Job permanent: Da; Localitatea: Bucuresti

CAUT BONA - Topoloveni publicat pe 06.01.2019

expira in 712 zile

Suntem o familie cu un copil de 2 ani si jumatate, in asteptarea celui de-al doilea bebelus. Cautam o persoana responsabila,iubitoare care sa aibe grija de copilasi cu un program de L-S :09-18.

Tipul postului: Extern; Job permanent: Da; Localitatea: Topoloveni

Cauta bona la intrare in Dumbravita - Timisoara publicat pe 03.01.2019

expira in 100 zile

Cauta bona cu menaj usor de luni pana joi, 8 ore, de la ora 8:30 la ora 16:30 si vineri 6 ore de la 8:30 la 14:30. Locatia este la intrare in Dumbravita, aproape de Kaufland si mijloacele de transport. Telefon 0728076686.

Tipul postului: Intern; Job permanent: Da; Localitatea: Timisoara

Caut bona - Brasov publicat pe 04.12.2018

expira in 1076 zile

Caut bona de luni - duminica permanenta (nu si noaptea) cu posibilitate de zile libere luni, miercuri si vineri, responsabila, vesela, echilibrata pentru fetița de 1,6 ani si băiat de 7 ani. Ofer condiții foarte, foarte bune. Tel 0740566964

Tipul postului: Intern; Job permanent: Da; Localitatea: Brasov

Caut bona nefumatoare pentru baietel 3 ani - sector1 - Bucuresti publicat pe 03.12.2018

expira in 39 zile

Caut bona pentru un baietel de 3 ani care nu merge inca la gradinita , dar va merge din primavara la program scurt. Zona: Piata Romana / Cismigiu Program: 9.00 -19.00 Caut o persoana pe termen lung care sa se integreze in familie si sa ajute si cu diverse treburi casnice in masura timpului disponibil: gatit, cumparaturi, spalat rufe, intretinere curatenie. Cerinte: responsabila , nefumatoare ,rabdatoare , cu multa energie ( disponibilitate la umblat mult prin parcuri). Experienta anterioara si referinte constituie un avantaj. Ofer 21 zile concediu platit pe an + sarbatorile legale. Salariu il vom negocia in functie si de serviciile si competenta bonei ( am in vedere un minim de 1800 ) Pentru alte detalii pot fi contactata la nr 0747193040

Tipul postului: Extern; Job permanent: Da; Localitatea: Bucuresti

Caut bona pentru fetita nou nascuta incepand cu 15 februarie 2019 - Mioveni publicat pe 03.12.2018

expira in 12 zile

Caut o doamna rabdatoare, calma si cu experienta pentru o fetita ce se va naste la mijlocul lunii februarie, pentru 4-6 ore pe zi, de luni pana vineri.

Tipul postului: Extern; Job permanent: Da; Localitatea: Mioveni

Angajez bona - Pitesti publicat pe 03.12.2018

expira in 711 zile

Am nevoie de bona urgent pt copil 8 luni.

Tipul postului: Extern; Job permanent: Da; Localitatea: Pitesti

Caut Bona pt. Fetita 1 an si 3 luni - Oradea publicat pe 27.11.2018

expira in 11 zile

Caut bona pentru o fetita cuminte de un an si trei luni. Programul il putem stabili de comun acord, in principiu ar fi vorba de 6-8 ore de luni pana vineri. Si sunt insarcinata, voi naste la sfarsitul lunii aprilie. Asadar imi caut bona pentru fetita. Mai ales ca mai si lucrez intre timp, dar mai mult de acasa. Momentan stam in Rogerius, programul il putem stabili de comun acord, eu nu am program de lucru fix. In functie de orar putem discuta si de partea financiara. Ma intereseaza o colaborare serioasa si pe termen lung, mai ales ca mai astept un copil. Nu astept curatenie sau spalat de haine sau mancare etc, vorbim de activitati de joaca si invatare cu copilul mai mare, scos la plimbare, schimbat, pus la somn, hranit si maxim pregatirea unei gustari sau mese elementare pt fetita.

Tipul postului: Extern; Job permanent: Da; Localitatea: Oradea

parteneri

Agentie babysitting
www.bonamia.ro

Agentia Bona Mia - profesionalism
- personal atent selecatat.
Bona Bucuresti
www.bona-bucuresti.ro

Bone cu experienta pentru
copilul tau. Vezi oferta.
Ingrijire batrani la domiciliu
www.seniorcare.ro/

Personal cu experienta in
ingrijirea persoanelor varstnice.
Menajera Bucuresti
www.menajera-bucuresti.ro/

Apeleaza la o agentie specializata
Recrutare profesionista.
Administrare imobile
www.bonclean.ro/

Administrare spatii rezidentiale
Specialisti in intretinere si administrare.

Servicii de admininistrare si curatenie Ingrijire batrani la domiciliu Pensiuni, hoteluri, apartamente Cursuri administrator blocInstalator, electrician, zugravAdministrare bloc - imobile

Agentie babysitting   Bona Bucuresti Menajera Bucuresti