Toate joburile

Dorim colaborare pe termen lung - Targu Mures publicat pe 17.05.2019

expira in 72 zile

Suntem o familie serioasa cu un copil de 8 ani.Am avea nevoie de serviciile dumneavoastra pe o perioada nedeterminata. Aceste servicii includ: -program prestabilit fara schimbari de ultim moment; -remuneratia la data fixa sau in functie de intelegere; -tot ce dorim este empatie si responsabilitate in tot ceea ce inseamna activitati cu copilul; -de preferabil nefumatoare sau sa nu fumeze cat timp este cu copilul. -activitatile de peste zi includ in mare parte supravegherea copilului si in Drumaroad lui in timpul activitatilor cat timp nu este la scoala .

Tipul postului: Intern; Job permanent: Da; Localitatea: Targu Mures

Bona - Timisoara publicat pe 10.05.2019

expira in 376 zile

Caut bona pentru gemeni de 6 luni. Program de luni pana vineri de la 9 la 18.

Tipul postului: Extern; Job permanent: Da; Localitatea: Timisoara

Caut persoana pentru ingrijire batran permanent - Pitesti publicat pe 06.05.2019

expira in 10 zile

Caut persoana pentru ingrijire batran la domiciliu in Pitesti, permanent, intern dar si extern, cum se va putea. Seriozitate si empatie!

Tipul postului: Intern; Job permanent: Da; Localitatea: Pitesti

Caut bona cu experienta pt un copil de 6 luni - in Germania - Bucuresti publicat pe 05.05.2019

expira in 103 zile

Caut bona cu experienta pentru ingrijire si supraveghere copil de 6 luni (schimbat pampers, dat sticla cu lapte, mers la plimbare, schimbat hainele, ajutor la intocmit rufe). Locuim in zona linistita si cu parcuri in jur. Pe langa salariu oferim camera proprie, cazare intern, transport, asigurare, masa. Familie de tineri intelectuali, seriosi, calmi si care vom ajuta sa il crestem impreuna pe fiul nostru.

Tipul postului: Intern; Job permanent: Da; Localitatea: Bucuresti

Bona Craiova - Craiova publicat pe 24.04.2019

expira in 10 zile

Caut bona pentru a sta de luni pana vineri cu doi copii, la domiciliul nostru, pentru 4 ore - un baietel de 2 ani si 4 luni si o fetita de 5 ani 6 luni. Locuim in zona Selgros - Capsunarie unde se poate ajunge foarte usor cu autobuzul 25 sau cu tramvaiul.

Tipul postului: Intern; Job permanent: Da; Localitatea: Craiova

Angajam bona full-time - Cluj-Napoca publicat pe 22.04.2019

expira in 377 zile

Angajam bona-full time,incepand cu luna iunie,pe termen scurt(minim 1 an) sau lung,cu experienta,de preferat cu studii pedagogice sau cursuri de calificare in domeniu. Suntem o familie tanara,pozitiva cu un baietel de 1 an si 7 luni foarte vesel si iubitor;iar la sfarsitul lunii noiembrie ii vom ura bun-venit inca unui membru al familiei noastre. Dorim o persoana tanara,educata,dinamica,rabdatoare,pozitiva si iubitoare care sa se potriveasca sufletului si stilului de viata al familiei noastre. Oferim seriozitate si un salariu motivant.Mai multe detalii la nr de tel 0731073073 - Maris Andreea

Tipul postului: Extern; Job permanent: Da; Localitatea: Cluj-Napoca

Caut Bona - Constanta publicat pe 15.04.2019

expira in 316 zile

Caut bona pentru un bebe de 1 anisor este cuminte si intelegator

Tipul postului: Intern; Job permanent: Da; Localitatea: Constanta

Caut bona ptr 3 baietii - Brasov publicat pe 12.04.2019

expira in 72 zile

Suntem o familie împlinită cu 3 baietei(7,5,2) si cautam o bona nefumatoare, calma, cu răbdare și iubitoare de copii ptr supravegherea copiilor in timpul săptămânii. Locuim in cartierul factorul lângă malul Coresi. Program flexibil dar in principiu de la 9 la 4 sau 5. Băieții cei mari au 3 zile pe săpt tutor acasa ptr 4 ore deci mai mult este băiețelul de 2 ani. Nu am pretenti de curățenie sau mâncare doar ingrijitul copiilor. Suntem deschiși la oferte si Flexibili cu programul. Multumim.

Tipul postului: Extern; Job permanent: Nu; Localitatea: Brasov

Caut bona - Cluj-Napoca publicat pe 09.04.2019

expira in 10 zile

Sunem o familie vesela si locuim in cartierul Zorilor. Avem un copilas adorabil de un an si trei luni care necesita ingrijire cat noi parintii suntem la serviciu. Daca esti o persoana decenta, responsabila, curata, nefumatoare si daca iubesti copiii, asteptam sa ne contactezi! Oferim seriozitate, un mediu de lucru placut si speram sa te integrezi in familia noastra!

Tipul postului: Extern; Job permanent: Da; Localitatea: Cluj-Napoca

Bona si menaj baietel 3 luni - Cluj-Napoca publicat pe 01.04.2019

expira in 71 zile

Cautam o bona pentru program de luni pana vineri de la ora 10.30-18.30 pentru un baietel de 3 luni. Ocazional sambata daca avem nevoie cu plata separat.

Tipul postului: Extern; Job permanent: Da; Localitatea: Cluj-Napoca

Bona și menaj - Campulung publicat pe 13.03.2019

expira in 10 zile

Cerințe: Caut bona pentru 2 copii cu vârstele de 2 ani jumătate si 4 ani care merg la grădiniță la program scurt și care sa asigure menajul casei. Condiții: persoana serioasa, calma, deschisa, răbdătoare, implicata, de preferat: nefumătoare și posesoare a carnetului de conducere. Responsabilități:​ - îngrijirea celor 2 copii (dus-luat de la grădiniță, hrănirea acestora, culcarea lor la orele de somn de după amiaza, efectuarea diverselor activități (joaca, iesit în parc) - efectuarea și menținerea curățeniei în casa, călcarea hainelor. Mob: 0758104399

Tipul postului: Extern; Job permanent: Da; Localitatea: Campulung

Caut persoana ingrijire copil 9 luni cu encefalopatie - Cluj-Napoca publicat pe 01.03.2019

expira in 285 zile

Caut o persoana atenta priceputa serioasa pentru a griji un baietel de 9 luni bolnav trebuie alimentat pe sonda si aspirate secretiile cu sonda Se invata nu i problema daca nu ati mai facut asta

Tipul postului: Intern; Job permanent: Nu; Localitatea: Cluj-Napoca

parteneri

Agentie babysitting
www.bonamia.ro

Agentia Bona Mia - profesionalism
- personal atent selecatat.
Cursuri administrator
www.administrator-bucuresti.ro

Cursuri de calificare pentru
administrator de condominiu
Ingrijire batrani la domiciliu
www.seniorcare.ro/

Personal cu experienta in
ingrijirea persoanelor varstnice.
Menajera Bucuresti
www.bonamia.ro/
Apeleaza la o agentie specializata
Recrutare profesionista.
Administrare imobile
www.bonclean.ro/

Administrare spatii rezidentiale
Specialisti in intretinere si administrare.

Servicii de admininistrare si curatenie Ingrijire batrani la domiciliu Pensiuni, hoteluri, apartamente Cursuri administrator blocInstalator, electrician, zugravAdministrare bloc - imobile Agentie babysitting