FAMILII 

Cu ebona gasesti persoana de care ai nevoie. Familiile trebuie mai întai sa se inregistreze, iar inregistrarea este rapida si simpla.  Odata ce v-ati înregistrat vi se v-a trimite un e-mail de confirmare, iar dupa confirmare contul dumneavoastra este activ si puteti incepe selectia.

 

 

CANDIDATI

Pentru a cauta locuri de munca pe site-ul ebona, candidatii trebuie mai întai sa se inregistreze. Inregistrarea este rapida, simpla si GRATUITA! Acest proces include completarea de informatii complete pentru a va ajuta sa vi se comunice cele mai bune oferte pentru familii. Odata ce v-ati înregistrat candidat ebona, veti fi contactati de familii in vederea stabilirii de interviuri.

IMPORTANT:
Suntem mandri ca ebona ajuta candidatii in gasirea de locuri de munca în fiecare zi!

Acest serviciu este gratuit pentru inscrierea candidatilor interesati in cautarea unui loc de munca, si de aceea, suntem in cautare de candidati SERIOSI care sunt cu adevarat interesati in obtinerea unui loc de munca.

Ebona este un serviciu de recrutare on-line care ofera  servicii de calitate atat  familiilor cat si candidatilor. De aceea, orice incalcare a acestor termeni va duce la dezactivarea contului dumneavoastra. Daca sunteti de acord cu acesti termeni, va rugam sa faceti clic pe butonul INREGISTRARE pentru a incepe înregistrarea si de a va gasi locul ideal de munca!

parteneri

Agentie babysitting
www.bonamia.ro

Agentia Bona Mia - profesionalism
- personal atent selecatat.
Cursuri administrator
www.administrator-bucuresti.ro

Cursuri de calificare pentru
administrator de condominiu
Ingrijire batrani la domiciliu
www.seniorcare.ro/

Personal cu experienta in
ingrijirea persoanelor varstnice.
Menajera Bucuresti
www.bonamia.ro/
Apeleaza la o agentie specializata
Recrutare profesionista.
Administrare imobile
www.bonclean.ro/

Administrare spatii rezidentiale
Specialisti in intretinere si administrare.

Servicii de admininistrare si curatenie Ingrijire batrani la domiciliu Pensiuni, hoteluri, apartamente Cursuri administrator blocInstalator, electrician, zugravAdministrare bloc - imobile Agentie babysitting