Va rugam sa completati informatiile de mai jos.
Cand ati terminat faceti click pe "continuati" pentru a salva intrarile si a continua cu pasul urmator

Informatii de baza
email *
Cu aceasta adresa va autentificati in contul dvs.
parola *
Parola trebuie sa contina minin 6 caractere
confirma parola
tip cont *
Accept termenii si conditiile
Termeni si conditii

1. Definitii
Intelesul unor termeni:

„ebona” este un produs al SC ALBERT DESIGN SRL

ALBERT DESIGN SRL are sediul in Bucuresti si este inregistrat la Registrul Comertului cu nr. J40/20879/2004, cod fiscal 17041099

Prin termenul "Utilizatorul" intelegem toate persoanele fizice si/sau juridice care acceseaza site-urile ce apartin ALBERT DESIGN SRL, indiferent de motiv.
Termenii "Regulament", "Acord", "Contract", "Termeni si conditii" sunt folositi pentru a desemna prezentul contract de utilizare

Recrutare online = serviciul prin care se pot consulta CV-urile persoanelor interesate de obtinerea unui loc de munca; serviciul prin care familia interesata poate cauta in baza de date cu CV-uri ebona (se vor debloca date de contact doar in limita creditelor comandate) in vederea angajarii persoanei potrivite.

2. Termeni generali
 Orice fel de comunicare si informare initiata prin www.ebona.ro sunt guvernate de acesti termeni si conditii, ca reprezentand acordul complet, exclusiv si definitiv intre dvs. si SC ALBERT DESIGN SRL.

SC ALBERT DESIGN SRL numita, numita in continuare “Compania”, poate modifica acesti termeni si conditii la anumite intervale de timp fara a anunta utilizatorul. Astfel de modificari vor fi aduse la cunostinta prin afisare pe site-ul web la la www.ebona.ro. Modificarile facute astfel sunt socotite a fi acceptate de catre utilizator daca acesta continua sa foloseasca serviciul dupa afisarea lor pe site-ul web.

Daca vreo prevedere din acest capitol "Termeni si conditii" este considerata invalida de catre forurile legale competente, invaliditatea unei asemenea prevederi nu va afecta valabilitatea celorlalte prevederi ale "Termeni si conditii", acestea ramanand in vigoare.

Prezentul acord constituie unica conventie dintre dumneavoastra si companie si reglementeaza folosirea de catre dumneavoastra a serviciilor site-ului, impunandu-se in fata oricarui acord precedent dintre dumneavoastra si Companie. Regulamentul si relatiile dintre utilizatori si Compania vor fi guvernate de legile aplicabile in Romania.

Va recomandam sa vizitati aceasta pagina periodic pentru a citi "Termeni si Conditii" deoarece acest document va obliga legal.

3. Protectia proprietatii intelectuale
Continutul si designul siteului ebona (precum si orice alt material avand legatura cu siteul) trimis dvs. prin email sau furnizat dvs. in orice alta modalitate (ca, spre exemplu: articole, newslettere, design si orice alte materiale la care ne vom referi in continuare ca la "Continut Site"), apartin Siteului si colaboratorilor sai - acolo unde acest lucru este specificat expres ori nu este specificat un alt autor - (drept de autor) si sunt protejate de legislatia privind proprietatea intelectuala. Nu puteti utiliza, reproduce sau permite nimanui sa utilizeze sau sa reproduca materialele fara a detine o permisiune scrisa din partea Siteului.

4. Acceptarea contractului de utilizare

Acceptarea contractului de utilizare

Site-ul si serviciile ebona va sunt oferite conditionat de acceptarea dvs fara nici o modificare a conditiilor din prezentul contract. Daca nu acceptati termenii si conditiile statuate in acest document, nu folositi site-ul ebona si serviciile oferite prin intermediul acestuia.

Descrierea serviciilor

Site-ul ebona ofera utilizatorilor acces la o colectie bogata de resurse si instrumente online care includ: forumuri, continut divers. Dumneavoastra intelegeti si sunteti de acord ca aceste servicii includ si publicitate, iar publicitatea este necesara site-ului ebona pentru furnizarea serviciilor sale. Dumneavoastra intelegeti si sunteti de acord ca serviciile sunt oferite "asa cum sunt" , iar compania nu isi asuma nici o responsabilitate pentru stergerea, transmiterea sau salvarea gresita a setarilor personalizate.

Exactitatea datelor postate, disponibilitatea de program si activarea/dezactivarea contului este responsabilitatea utilizatorilor.


Obligatii la inregistrare
Pentru a folosi serviciile oferite de site-ul ebona, va obligati sa furnizati date adevarate, exacte si complete despre adresa dvs de email asa cum este cerut de formularul de inregistrare al site-ului si mentineti si innoiti, atunci cand situatia o cere, datele de inregistrare pentru a fi adevarate, exacte si complete. Daca veti furniza informatii care nu sunt conforme cu realitatea, inexacte sau incomplete, compania are dreptul sa suspende sau sa desfiinteze contul dumneavoastra si sa refuze toate incercarile curente sau viitoare de folosire a site-ului.

Responsabilitatile utilizatorului
Ca utilizator sunteti responsabil de propriile actiuni precum si de consecintele pe care acestea le pot avea, in urma publicarii materialelor pe care le incarcati, puneti la dispozitie in mod public pe contul pus la dispozitie de companie.
Va obligati sa nu faceti urmatoarele lucruri :

 1. sa publicati, sa transmiteti sau sa faceti referire la orice tip de mesaj care poate contine o forma unanim recunoscuta in societate ca fiind "publicitate" la diverse categorii de bunuri si servicii;
 2. sa publicati, sa transmiteti sau sa faceti referire in nici un fel la mesaje care contin recomandari de a cumpara sau de a nu cumpara un anumit produs sau serviciu. De asemenea, nu puteti publica sau face referire in nici un fel la mesaje care contin informatii confidentiale, indiferent ca acestea sunt sau nu prevazute cu mentiunea "confidential" sau cu orice alta mentiune de acest gen, sau la mesaje care au rolul de a afecta pretul, imaginea sau valoarea de piata al unui produs sau serviciu;
 3. sa publicati materiale pornografice, defaimatoare, de amenintare sau rauvoitoare fata de un alt utilizator, persoana fizica sau juridica;
 4. sa publicati materiale care contin virusi, viermi sau alte programe cu intentia de a distruge orice sistem sau informatie;
 5. incarca, posta, difuza sau transmite in alt mod orice continut pentru care nu aveti dreptul legal de transmitere sau difuzare in orice conditii, sub orice sistem juridic, romanesc sau strain, relatii contractuale sau de incredere (cum sunt informatiile confidentiale, cele aflate sub drept de proprietate, aflate sau dezvaluite ca parte a relatiilor de serviciu sau aflate sub incidenta acordurilor de confidentialitate);
 6. incarca, posta, difuza sau transmite in alt mod orice tip de publicitate, materiale promotionale, "junk mail", "spam", scrisori in lant, scheme piramidale, sau orice alta forma de solicitari, cu exceptia portiunilor din serviciu care sunt formate cu acest scop;
 7. avea adrese multiple in cadrul site-ului care se aseamana sau care sunt create pe aceeasi tema;
 8. promova sau furniza informatii despre modul de derulare a activitatilor ilegale, promova ranirea fizica sau verbala impotriva oricarui grup sau persoana, sau pentru a promova orice act de cruzime fata de animale. Aceasta poate include, dar nu este limitat, a furniza informatii despre modul de a fabrica, achizitiona sau asambla bombe, grenade sau alte tipuri de arme si crearea de site-uri "crush";
 9. posta, difuza sau transmite in alt mod date personale (nume, adresa, numere de telefon) sau inregistrarea acestora in rubricile care pot fi vizualizate de catre ceilalti utilizatori (descrieri, pseudonim etc.)
 10. sa publicati orice fel de reclama fara acordul companiei, reclama ce poate fi manifestata si sub forma de nick.

Compania nu garanteaza credibilitatea, acuratetea informatiilor publicate de catre utilizatori sau nu gireaza vreo parere exprimata de catre utilizatori.

Compania actioneaza ca un factor pasiv in distributia online si publicarea informatiilor furnizate de catre utilizatori si nu are obligatia de a verifica in avans materialul publicat de catre utilizatori. Daca i se solicita de catre un utilizator, compania poate investiga si verifica afirmatiile si poate hotari daca informatiile respective trebuie indepartate.
Compania isi poate asuma actiuni sau masuri in privinta utilizatorului sau impotriva informatiilor inregistrate de catre acesta. Prin introducerea materialului in orice segment public sau privat de pe site, incluzand forumurile, concursurile sau camerele de chat ii garantati firmei Compania dreptul continuu, irevocabil (incluzand drepturile morale) si licenta de a utiliza, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, distribui sau de a comunica in public continutul (in intregime sau partial), la scara internationala sau de a-l incorpora in alte lucrari de orice forma, in mass-media sau in tehnologia cunoscuta sau care urmeaza sa se dezvolte in viitor. De asemenea, permiteti oricarei persoane care este abonata sa acceseze, sa vizualizeze, sa stocheze sau sa reproduca asemenea materiale in scopuri personale. Supus celor mentionate inainte, posesorului unui astfel de material publicat pe site isi mentine orice drepturi care ar putea deriva de aici.
Apreciem mesajele clientilor nostri si venim in intampinarea comentariilor dumneavoastra cu privire la serviciile noastre. Va atentionam ca politica noastra nu ne permite sa acceptam sau sa tinem cont intotdeauna de ideile creative, sugestii, inventii sau materiale, altele decat cele solicitate de noi in mod expres.

5. Nota de informare privind protectia datelor personale

Administratorul Site-ului va administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale furnizate de Utilizatori. Va informam ca datele personale pe care Utilizatorii le furnizeaza Administratorului Site-ului sunt prelucrate in scopul oferirii in condiţii optime a Serviciului. Utilizatorii inteleg si accepta ca datele personale pe care le furnizeaza sunt prelucrate in scopul oferirii in conditii optime de catre Administratorul Site-ului a serviciilor pe internet, a serviciilor avand ca scop reclama, marketing si publicitate, si a serviciilor de statistica.

Fiecare Utilizator, la optiunea sa proprie, furnizeaza unele date personale pentru a–si crea un cont valabil si pentru a beneficia de Serviciul oferit de catre Administratorul Site-ului.

In momentul crearii contului fiecare Utilizator are posibilitatea de a opta pentru primirea de informatii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de Site prin bifarea casutei corespunzatoare pe pagina de creare a contului.

Informaţiile înregistrate sunt destinate utilizării de către operator şi sunt comunicate numai următorilor destinatari: persoanele vizate, alte persoane fizice sau juridice care le prelucrează in numele operatorului, alte persoane fizice sau juridice, parteneri, asociati din acelaşi grup cu operatorul.

Compania prelucreaza in calitate de operator date cu caracter personal ale persoanelor vizate descrise mai jos, in scopulderularii contractului/contractelor incheiate intre compania noastra si beneficiari ai serviciilor, persoane fizice sau juridice. Mai putem prelucra datele persoanelor vizate in vederea exercitarii si apararii drepturilor ce ne revin conform contractelor incheiate, in cazul unei dispute.

Persoane vizate: reprezentanti legali/autorizati utilizatori ai site-lui, persoane de contact/responsabile cu executarea contractului/contractelor, avocati/consultanti.

Categorii de date prelucrate: nume si prenume, semnatura, functie, adresa de domiciliul sau de rezidenta, adresa de e-mail, numar de telefon si orice alte date de identificare puse la dispozitie pe durata de derulare a contractului/contractelor.

Categorii speciale de date: nu este cazul.

Destinatari ai datelor cu caracter personal: Compania prin angajatii sai care gestioneaza relatia contractuala cu utilizatorii site-ului, institutii si/sau autoritati publice (la cerere, conform legii sau intr-o situatie litigioasa), instante de judecata, organe de arbitraj, profesionisti in domeniul insolventei, executor judecatoresti, avocati, consultanti, DESIGNi, mediatori.

Drepturi: in conformitate cu Regulamentul general privind protectia datelor (Ro: RGPD, En: GDPR) al UE 2016/679 aplicabil de la 25.05.2018, persoanele vizate beneficiaza de urmatoarele drepturi, respectiv: dreptul de a solicita accesul, rectificarea, stergerea sau restrictionarea prelucrarii in conditiile legilor in vigoare, dreptul de opozitie (in cazul prelucrarilor care au ca temei legal interesul legitim) si dreptul la portabilitatea datelor, retragerea consimtamantului (in cazul in care prelucrarea are ca temei legal consimtamantul, daca este cazul), dreptul de a depune o plangere la autoritatea de supraveghere. Pentru exercitarea acestor drepturi fiecare Utilizator poate face o cerere in scris in acest sens, pe care sa o trimita apoi prin posta la adresa Administratorul Site-ului: S.C. Albert Design S.R.L., Bucuresti, str Nerva Traian, nr. 23-25, bl M71, sc 2, ap 44, sector 3, sau la adresa de e-mail: contact@ebona.ro.

Temeiul prelucrarii: contractul ce sta la baza relatiei dintre Compania si beneficiarii serviciilor. Interesul legitim in situatia necesitatii apararii si exercitarii de drepturi in situatia unei dispute.

Perioada stocarii: pastram datele cu caracter personal pe durata de executare a contractului, precum si dupa, conform politicilor noastre interne sau a obligatiilor legale ce ne revin.

Transfer in afara UE si Spatiul Economic European: nu se realizeaza transferuri de date in afara UE sau SEE.

Masuri luate de operator pentru asigurarea securitatii prelucrarii:

- masuri tehnice si organizatorice adecvate, cu caracter general sau specific, dupa caz, adoptate in politica de protejare a datelor personale si in politica de securitate a societatii comerciale ALBERT DESIGN;

- clauze de confidentialitate a angajatilor ce au drept de acces la datele dvs. sau tertilor mentionati ca destinatari, dupa caz.

6. Termeni de utilizare a creditului incarcat
Accesul la serviciile de listare a datelor de contact din CV-urile care intra in continutul ebona poate sa fie permis doar dupa efectuarea platii. Toate platile trebuie realizate in avans, in Lei, conversiunea EURO in moneda romaneasca realizandu-se la data efectuarii platii. Accesul la serviciile platite nu va fi permis decat dupa momentul la care se confirma transferul de bani in contul Companiei. Ebona nu va solicita niciodata utilizatorilor sai plata unor servicii deja prestate. Nu poate sa existe nici o situatie in care dumneavoastra sa folositi intai un serviciu si apoi sa fiti obligati la plata unor sume de bani. In situatia in care doriti incetarea furnizarii serviciului catre dumneavoastra, intelegeti si sunteti de acord cu faptul ca platile deja efectuate nu sunt si nu vor fi returnate.

Creditul incarcat pe Site dar neconsumat de Utilizator are valabilitate 3 luni. In cazul in care acesta nu este consumat, acesta nu va putea fi returnat de catre Administratorul Site-ului Utilizatorului, in nicio situatia si in niciun mod. In situatia in care ati optat pentru plata serviciilor furnizate de noi prin intermediul unei carti de debit / credit, trebuie sa stiti ca Administratorul Site-ului nu stocheaza, nu retine, nu proceseaza si nu acceseaza informatiile furnizate de utilizator cu privire la cartea de credit / debit. In acest caz, tranzactia este realizata prin intermediul unui tert, respectiv MobilPay. Administratorul Site-ului isi rezerva dreptul de a modifica, oricand si in orice mod, pretul serviciilor, potrivit propriei sale optiuni discretionare, fara a fi obligat sa justifice in vreun mod modificarea, fara nicio notificare prealabila si fara a fi obligat sa indeplineasca alta formalitate fata de utilizator.

7. Suspendarea accesului
ebona
poate, fara orice alta notificare sau formalitate si fara ca acest lucru sa necesite explicarea atitudinii sale, sa suspende sau sa inceteze accesul dvs. la Continutul ebona sau la o parte a acestui continut. In cazul restrictionarii accesului utilizatorilor de servicii platite, acestia inteleg si sunt de acord ca singurele pretentii pe care le vor putea formula impotriva ebona se limiteaza la restituirea partii de tarif corespunzatoare perioadei restrictionate.

8. Contul, parola si securitatea datelor
Sunteti raspunzatori de pastrarea confidentialitatii asupra informatiilor si a parolei dumneavoastra. Veti fi raspunzatori de utilizarea inregistrarii dumneavoastra, indiferent daca utilizarea se face cu sau fara voia dumneavoastra. Sunteti de acord sa sesizati Compania in legatura cu orice utilizare neautorizata a parolei si a inregistrarii dumneavoastra. Sunteti de asemenea de acord sa folositi butonul de iesire din contul dvs cand doriti sa parasiti site-ul. Compania nu va fi raspunzatoare pentru nici o paguba morala sau materiala provocata prin nerespectarea acestei prevederi de catre dvs.
Compania, daca considera de cuviinta, va poate bloca parola, utilizarea serviciilor sau folosirea oricaror altor servicii ale sale de care beneficiati, sau sa scoata si sa stearga orice material din cadrul serviciilor, pentru orice motiv. Compania poate de asemenea, oricand doreste si fara a da socoteala, intrerupe furnizarea serviciilor, sau a unei parti a lor, cu sau fara nici o notificare prealabila.
 Orice incetare a accesului dumneavoastra la serviciile Compania, conform oricarei reguli din prezentul Regulament, poate fi efectuata fara o avertizare anticipata, si luati la cunostinta si sunteti de acord ca Compania poate dezactiva sau sterge imediat contul dumneavoastra din cadrul site-urilor Compania si toate informatiile in legatura cu acesta si/sau sa interzica orice acces ulterior la serviciile Compania. Mai mult, Compania nu va fi raspunzatoare fata de dumneavoastra sau orice terta parte in orice mod, pentru interzicerea si/sau stergerea contului si a accesului la serviciile puse la dispozitie prin intermediul Companiei.

9. Responsabilitatile Companiei
Deoarece identificarea utilizatorilor pe Internet este dificila, Compania nu confirma faptul ca fiecare utilizator este ceea ce se pretinde. Deoarece nu suntem si nu putem fi implicati in relatiile user-to-user sau nu putem controla comportamentul utilizatorilor Compania, in eventualitatea unei dispute cu unul sau mai multi utilizatori, Compania (prin agentii, administratorii si angajatii sai) este absolvita de orice raspundere sau despagubire (directa sau indirecta) de orice fel si de orice natura, cunoscuta sau necunoscuta, suspectata sau nu, dezvaluita sau nu, ivita in vreun mod care are legatura cu disputele.

In momentul in care va inregistrati pe site, vi se vor cere anumite informatii incluzand o adresa de e-mail valida. Compania nu va divulga unei terte persoane numele, adresa de e-mail, cu exceptia cazurilor prevazute de lege cand comunicarea acestor informatii este necesara.
Compania isi rezerva dreptul de a va oferi serviciile si produsele unui tert, bazandu-se pe datele mentionate in inregistrarea dumneavoastra in orice moment dupa ce aceasta a avut loc; asemenea oferte pot fi facute de catre Compania sau de catre un tert implicat.
Compania nu are obligatia legala de a controla informatiile oferite de utilizatorii care posteaza CV-uri pe site-ul ebona.ro. Informatiile altor persoane pot fi neplacute, vatamatoare sau inexacte.
Materialul poate contine inexactitati sau greseli de scriere. Compania nu isi asuma veridicitatea si exactitatea materialului de pe site. Dumneavoastra luati cunostinte si sunteti de acord cu faptul ca sunteti singurul responsabil pentru forma , continutul sau exactitatea material continut sau plasat de dumneavoastra pe site.
Limitarea responsabilitatii
Afirmati in mod expres ca ati luat cunostinta si sunteti de acord ca Compania nu va fi raspunzatoare pentru nici un fel de pagube directe, indirecte, accidentale, speciale, inclusiv, dar nu limitat la: nerealizare de profit, posibilitatii de folosire, date sau alte pagube (chiar daca Compania a fost inainte informata de posibilitatea aparitiei unor asemenea pierderi), rezultand din:

 • utilizarea sau imposibilitatea utilizarii serviciilor site-urilor Companiei;
 • acces neautorizat la sau deteriorarea transmisiilor sau datelor dumneavoastra;
 • declaratii sau actiuni a oricarei terte parti asupra serviciilor site-urilor Compania;
 • orice alta problema legata de serviciile site-ului.

Declarati in mod expres ca intelegeti si ca sunteti de acord cu urmatoarele afirmatii:

Utilizarea serviciilor site-urilor Companiei se face pe propria raspundere. Serviciile sunt furnizate pe principiul "asa cum sunt" sau "asa cum sunt disponibile".

Compania nu ofera nici o garantie ca:

 • serviciile vor implini toate cerintele dumneavoastra;
 • serviciile vor fi neintrerupte, la timp, sigure sau fara erori;
 • rezultatele ce se vor putea obtine din folosirea site-urilor Compania si a serviciilor puse la dispozitie vor fi corecte sau de incredere;
 • orice eroare de program va fi corectata;

Orice material descarcat sau obtinut in alt fel prin utilizarea serviciilor puse la dispozitie de Compania se afla astfel la discretia si poate fi folosit doar pe riscul propriu si veti singura persoana responsabila de eventualele distrugeri cauzate computerului de pe care accesati site-ul sau alte pierderi de date ce pot rezulta din descarcarea acestui tip de continut.

Modificat (15 Mai 2018 )

 


Accept termeni de folosire*

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

parteneri

Agentie babysitting
www.bonamia.ro

Agentia Bona Mia - profesionalism
- personal atent selecatat.
Cursuri administrator
www.administrator-bucuresti.ro

Cursuri de calificare pentru
administrator de condominiu
Ingrijire batrani la domiciliu
www.seniorcare.ro/

Personal cu experienta in
ingrijirea persoanelor varstnice.
Menajera Bucuresti
www.bonamia.ro/
Apeleaza la o agentie specializata
Recrutare profesionista.
Administrare imobile
www.bonclean.ro/

Administrare spatii rezidentiale
Specialisti in intretinere si administrare.

Servicii de admininistrare si curatenie Ingrijire batrani la domiciliu Pensiuni, hoteluri, apartamente Cursuri administrator blocInstalator, electrician, zugravAdministrare bloc - imobile Agentie babysitting