INTREBARI FRECVENTE - CANDIDATI
 

 •  

Ce este ebona.ro?

Ebona .ro este o alternative moderna de a gasi un loc de munca in serviciile casnice. Ebona.ro nu este o agentie de recrutare si plasare de personal. Solicitantii de locuri de munca au posibilitatea de a gasi cea mai buna potrivire  cu cerintele lor, fara inconvenientele de a apela la o agentie. Prin inregistarea in baza de date familiile au posibilitatea de a va contacta.
 

 

 •  

 De ce sa folosesc ebona.ro ?

Ebona.ro ofera multe beneficii candidatilor care sunt in procesul de cautare a unui loc de munca mult mai usor decat metodele traditionale de cautare, prin completarea cat mai exacta si completa creste sansa de a fi contactata pentru o colaborare intr-un timp cat mai redus.

 

 •  

 Cat timp imi ramane activ contul creat pe ebona.ro?

Contul dvs. va ramane activ atata timp cat este folosit si va logati. Pentru o peroada mai indelungata de 30 de zile in care nu v-ati logat veti fi anuntat ca este pe cale de a deveni inactiv contul si este necesara o logare noua pentru a va reactiva contul.

 

 •  

Ofera ebona.ro cursuri de pregatire?

Ebona.ro ofera prin partenerii sai cursuri acreditate de catre Ministerul Muncii si Ministerul Educatie pentru ocupatie de BABYSITTER si ocupatia de Ingrijitor batrani la domiciliu

 

 •  

 Interviul online si testarea psihologica pot fi realizate de catre ebona.ro?

Testarea psihologica si interviul online se realizeaza la sediul ebona.ro, contra cost si este necesara o programare pe care trebiue sa o transmiteti la adresa de e-mail contact@ebona.ro.

 

 •  

Cum stiu daca un anunt de angajare mai este valabil?

Pentru a aplica la anunturile de angajare trebuie ca procedura de inregistrarea sa fie terminata, sa aveti un cont activ, sa va logati si sa apasati pe butonul »Aplica la acest job». Fiecare anunt are informatii referitoare la data publicarii si in cate zile expira.

 

 •  

 Cat costa inscrierea pe site-ul ebona.ro?

Inscrierea candidatilor pe site-ul ebona.ro este GRATUITA. Numai daca doriti sa accesati contul PREMIUM, si sa aveti acces la datele de contact ale familiei care a postat anuntul de angajare, aceasta se face contra cost.

 

 •  

 Am probleme cu logarea.

In cazul in care nu reusesti sa te loghezi verifica sa fie scrisa corect adresa de e-mail si parola, daca tot nu reusesti sa te conectezi te rugam sa ne trimiti un e-mail la adresa contact@ebona.ro. 

 

 •  

 Cum imi dezactivez si activez contul?

E-mailul de confirmare a inscrerii, incluzand si linkul de confirmare a inscrerii se transmite automat dupa terminarea inscrierii. Daca nu ai primit e-mailul de confirmare te rugam sa verifici in folderul SPAM sau JUNK al contului tau de e-mail si sa indici adresa noastra de e-mail contact@ebona.ro ca fiind NOSPAM si sa continui confirmarea conform cu instructiunile pe care le-ai primit in e-mail. Te rugam sa reei inscrierea si sa fi atent la scrierea adresei tale de e-mail daca nu ai primit confirmarea de inscrriere.

 

 •  

 Cum imi modific profilul CV-ului?

Pentru ati modifica profilul te rugam sa urmezi pasii:

1) Logheaza-te cu adresa de e-mail si parola ta.
2) Alege din meniul din dreapta “Modificare date” ce doresti sa modifici
3) Dupa ce ai facut modificarile trebuie obligatoriu sa inchei prin apasarea butonului « Salveaza date» 4) In timpul navigarii prin site poti reveni la contul tau prin apasarea butonului «Contul meu» plasat in dreapta sus.

 

 •  

 Cum contactez familia?

Este foarte important ca profilul tau sa fie completat corect cu toate datele inclusiv poza si dupa aceea familiile te vor suna si vor stabili o intalnire daca sunteti de acord. Numarul de telefon cu care te-ai inregistrat trebuie sa fie unul valid altfel contul tau va fi sters. Daca doresti sa contactezi familiile care au postat anunturi de angajare ai posibilitatea de a cumpara credite si in schimbul carora vei primi datele de contact ale familiilor.

 


parteneri

Agentie babysitting
www.bonamia.ro

Agentia Bona Mia - profesionalism
- personal atent selecatat.
Cursuri administrator
www.administrator-bucuresti.ro

Cursuri de calificare pentru
administrator de condominiu
Ingrijire batrani la domiciliu
www.seniorcare.ro/

Personal cu experienta in
ingrijirea persoanelor varstnice.
Menajera Bucuresti
www.bonamia.ro/
Apeleaza la o agentie specializata
Recrutare profesionista.
Administrare imobile
www.bonclean.ro/

Administrare spatii rezidentiale
Specialisti in intretinere si administrare.

Servicii de admininistrare si curatenie Ingrijire batrani la domiciliu Pensiuni, hoteluri, apartamente Cursuri administrator blocInstalator, electrician, zugravAdministrare bloc - imobile Agentie babysitting