SFATURI UTILE

SIGURANTA LOCUINTEI

    Un lucru important il reprezinta siguranta locintei in care lucrezi.  Asta e de la sine inteles, nu-i asa ? Dar stii cum sa faci asta ? Mai jos sunt cateva indicii care te vor ajuta.


   Siguranta locuintei
-    Electrocasnicele – Asigura - te ca stii sa le folosesti si ca le-ai inchis dupa ce ai terminat ceea ce aveai de facut cu ele.
-    Ferestre, usi, lumini, alarme - Asigura-te ca usile si ferestrele sunt incuiate, mai ales cand parasesti locuinta. Daca exista o alarma cere angajatorilor sa iti arate cum se foloseste si ce sa faci daca se declanseaza accidental.
-    Detectoarele de fum - Afla unde sunt detectoarele de fum si ce sa faci daca se declanseaza accidental. Niciodata nu presupune ca au pornit accidental. Verifica daca exista fum sau flacari in casa.
-    In afara casei - Cand iesi cu copilul la plimbare intereseaza-te care sunt zonele nerecomandate si posibil periculoase. Daca il lasi sa se joace in curte verifica zona pentru obiective taioase sau periculoase si fa acelasi lucru cu jucariile copilului. Supravegheaza-l in permanenta. Nu lasa copilul singur langa piscina sau langa jacuzii orice s-ar intampla. si desigur nu lasa copilul sa se joace pe strada.

parteneri

Agentie babysitting
www.bonamia.ro

Agentia Bona Mia - profesionalism
- personal atent selecatat.
Cursuri administrator
www.administrator-bucuresti.ro

Cursuri de calificare pentru
administrator de condominiu
Ingrijire batrani la domiciliu
www.seniorcare.ro/

Personal cu experienta in
ingrijirea persoanelor varstnice.
Menajera Bucuresti
www.bonamia.ro/
Apeleaza la o agentie specializata
Recrutare profesionista.
Administrare imobile
www.bonclean.ro/

Administrare spatii rezidentiale
Specialisti in intretinere si administrare.

Servicii de admininistrare si curatenie Ingrijire batrani la domiciliu Pensiuni, hoteluri, apartamente Cursuri administrator blocInstalator, electrician, zugravAdministrare bloc - imobile Agentie babysitting