SFATURI UTILE

 

LISTA ELEMENTELOR PENTRU UN INTERVIU DE SUCCES

1.Cv. actualizat
            Cv-ul este foarte important deoarece adesea acesta reprezinta singura informatie pe care o are angajatorul pentru a stabili pe cine cheama la interviu. Asigura-te ca cv-ul tau este actualizat si nu contine greseli. Poti cere ajutorul cuiva pentru a-ti formula un cv competitiv, daca simti nevoia. Unele agentii prefera sa realizeze cv-ul impreuna cu candidatul la inscrierea acestuia in baza de date. In aceasta situatie treaba ta inante de a ajunge la agentie sa rememorezi si sa ordonezi trecutul tau profesional astfel incat atunci  cand ajungi in fata reprezentantului agentiei sa prezinti o lista coerenta a locurilor de munca anterioare fara a omite nimic din ceea ce te-ar putea avntaja si fara a crea impresia de neseriozitate.

2.Scrisori de recomandare
            De fiecare data cand parasesti un loc de munca trebuie sa ceri o scrisoare de recomandare. Ai grija ca acesta sa poarte semnele de recunoastere al angajatorului (semnatura, stampila etc.). Pregateste copii clare pe care sa le poti lasa la cerere in dosarul pe care il intocmeste agentia.

3.Lista cu referinte
            Referintele reprezinta informatii foarte utile care trebuie furnizate la orice interviu. Cel mai indicat este sa realizezi o lista cu acestea care sa ai forma unui tabel cu urmatoarele rubrici: numele angajatorului, persoana de contact pentru referinte, un numar de telefon actual si alte date de contact. Poti cere sa fii contactat pentru a furniza numerele de telefon ale angajatorilor pentru a avea timp sa-i anunti ca vor fi cautati si in ce scop. Chiar daca nu faci aceasta lista in scris este foarte important sa rememorezi aceste date si sa le ai la indemana.

 

4.Copii dupa acte de identitate
            Este foarte util sa ai astfel de copii clare dupa actele de identitate – carte de identitate, pasaport, carte de munca  etc.
            Activitatea de cautare a unui loc de munca poate fi prelungita si frustanta. Abordeaza-o cu o atitudine pozitiva si fii gata pentru orice obstacole care ar putea sa apara. Nu face economii la materialele sau actele necesare pentru angajare. Castigul va fi mult mai ridicat atunci cand o pregatire bine realizata intalneste o oportunitate buna. Deci pregateste-te cu grija plasandu-te astfel printre candidatii de top si astfel iti sporesti sansele de a fi norocoasa care isi gaseste jobul perfect.
            Foarte important! Orice neadevar sau informatie eronata este cu totul inacceptabila. Falsificarea de recomandari sau referinte indica faptul ca nu esti de incredere si este motiv pentru incheierea imedita a colaborarii pentru cele mai multe fime. Daca nu ai referinte valide de la un angajament anterior cel mai bine este sa descrii exact modul si motivul de terminare a acestuia. Adevarul are mare valoare mai ales daca o situatie  dezavantajoasa  este insotita de multe alte situatii pozitive. Orice agentie serioasa va verifica in amanunt trecutul tau profesional.

 

parteneri

Agentie babysitting
www.bonamia.ro

Agentia Bona Mia - profesionalism
- personal atent selecatat.
Cursuri administrator
www.administrator-bucuresti.ro

Cursuri de calificare pentru
administrator de condominiu
Ingrijire batrani la domiciliu
www.seniorcare.ro/

Personal cu experienta in
ingrijirea persoanelor varstnice.
Menajera Bucuresti
www.bonamia.ro/
Apeleaza la o agentie specializata
Recrutare profesionista.
Administrare imobile
www.bonclean.ro/

Administrare spatii rezidentiale
Specialisti in intretinere si administrare.

Servicii de admininistrare si curatenie Ingrijire batrani la domiciliu Pensiuni, hoteluri, apartamente Cursuri administrator blocInstalator, electrician, zugravAdministrare bloc - imobile Agentie babysitting