SFATURI UTILE

VIATA PROFESIONALA  DUPA NASTEREA UNUI COPIL –

SUPRAVEGHEREA COPILULUI IN TIMPUL ORELOR DE LUCRU

 

    Dupa  nasterea unui copil este posibil sa ai nevoie sau sa doresti sa te intorci la munca.
    Exista multe motive pentru aceasta stare de fapt si oricare ar fi acestea una dintre cele mai mari probleme de rezolvat este legata de supravegherea copilului in timpul zilei. Nu este tocmai corect sa impui altor membrii ai familiei (cum ar fi bunicii) sa aiba grija de copilul tau, deci vei avea nevoie sa angajezi pe cineva. Exista mai multe optiuni: cresa, bona interna, bona externa, supraveghetor. Dar care este cea mai buna pentru tine ?
    Aceasta nu este o intrebare usoara. Raspunsul depinde de o multime de factori dintre care unul foarte important este legat de banii de care dispui pentru asta.
    Fata de bone, cresele au ca avantaj ocazia copilului de a interactiona cu mai multe persoane, atat copii cat si adulti. Cu o bona interactiunile sale vor fi limitate.
Orice varianta ai alege nu te grabi sa o alegi pe prima care iti iese in cale. Informeaza-te.
     O cresa respectabila va face dovada pregatirii de specialitate a personalului angajat si de asemenea o vei putea vizita. Fa in asa fel incat vizita ta sa coincida cu prezenta altor parinti de la care te poti informa.
    O bona interna sau externa va putea sa furniza referinte dar acestea nu sunt suficiente pentru a putea lua o decizie. Intervieveaza candidatele si cauta sa afli cum fac fata la situatiile urgente. Ia legatura cu angajatorii lor anteriori si afla cum s-au comportat si care sunt motivele plecarii lor. Folosirea unei agentii poate fi utila deoarece aceasta face verificarea personalului.
    In concluzie cand reveniti la munca nu luati o decizie pripita si dupa criterii de comoditate ci numai in momentul in care sunteti satisfacuti de rezultatele verificarilor.

parteneri

Agentie babysitting
www.bonamia.ro

Agentia Bona Mia - profesionalism
- personal atent selecatat.
Cursuri administrator
www.administrator-bucuresti.ro

Cursuri de calificare pentru
administrator de condominiu
Ingrijire batrani la domiciliu
www.seniorcare.ro/

Personal cu experienta in
ingrijirea persoanelor varstnice.
Menajera Bucuresti
www.bonamia.ro/
Apeleaza la o agentie specializata
Recrutare profesionista.
Administrare imobile
www.bonclean.ro/

Administrare spatii rezidentiale
Specialisti in intretinere si administrare.

Servicii de admininistrare si curatenie Ingrijire batrani la domiciliu Pensiuni, hoteluri, apartamente Cursuri administrator blocInstalator, electrician, zugravAdministrare bloc - imobile Agentie babysitting